Pátek
24
května

Energetické léčení k uzdravení těla a mysli na dálku

Břetislav Bátěk
Duchovní energetické léčení na dálku vám pomůže rozpustit strachy, smutek a zlobu, iluze a zaslepení mysli, které vás oddělují od lásky a způsobují utrpení, bolest a nemoc. Prostřednictvím Energetického léčení na dálku je vám nabízen vesmírný dar uzdravování nemocí a mentálních vzorců, které je vytvořily. Zrodilo se v srdci mojí upřímné touhy pomoci prosvětlit a uzdravit životy širšímu společenství lidí. Jste zváni do světelného prostoru intenzivních uzdravujících setkání s probuzením svojí láskyplné podstaty, v bezpečném místě vašeho domova.

Více informací a přihlášky zde: http://www.sebeleceni.cz/energeticke-lec…
Do akce ještě 6 dnů
Cena: 300 - 500 Kč
Lektor: Břetislav Bátěk
Místo konání:
Léčení v klidu a pohodlí vašeho domova
Energetické léčení a vibrační pozvednutí na dálku pro celou ČR. V klidu a pohodlí vašeho domova bez sociálních sítí. Vaše světelná sprcha lásky, která vás propojí s jednotou vesmíru.
Pořadatel:
Břetislav Bátěk pracuje jako léčitel, vizionář, psychoterapeut a průvodce duchovního a osobního růstu. Svůj život zasvětil sebepoznání, celostnímu a energetickému léčení, meditacím a sdílení svých zkušeností s ostatními. Má velký dar probouzet uvědomění, radost a vést lidi s láskou k vnitřní práci n…

Kontakt: Břetislav Bátěk
Tel.: 776112362
Další způsob kontaktu: www.sebeleceni.cz