Pátek
18
října

RODINNÉ SYSTEMICKÉ KONSTELACE ♥ 18.října Daniela Anna Andělová

Daniela Anna Andělová
Vážení a milí,
zvu Vás na rodinné a systemické konstelace, které se konají

kde: Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2, Královské Vinohrady
v kolik: začínáme v 17.00 hodin příchod 16.45 hodin.

Rodinné konstelace pomáhají jít svým působením hodně hluboko. Žijte v úctě a lásce, přijměte bolest, pak se dostaví radost. Tato metoda: systemická psychoterapie, slouží k odkrývání skrytých dynamik, které spojují jednotlivce s vlastní rodinou. Jejich odhalení nabízí příležitost k lepšímu poznání vlastního života i života ostatních členů širší rodiny. Čest, cit, láska, úcta, pokora, bolest, smíření... co to je? Naši rodiče jsou našimi kořeny. Stojí-li rodiče za námi, posiluje nás to a dává svobodu jít svou cestou.

kde:        Angel´s Studio, Wenzigova 5, 120 00 Praha 2
v kolik:    začínáme v 17:00  - 21:00 hod., příchod v 16:45 hodin.
cena :     700,- Kč

Rodinné systemické konstelace – Objevte skryté vzorce ve vašich vztazích

Rodinné systemické konstelace jsou silná terapeutická metoda, která vám pomůže odhalit a pochopit skryté dynamiky a vzorce v rodinném systému a ve vašich rodinných vztazích. Tento přístup Vám umožní nahlédnout do rodinného systému z nové perspektivy a nalézt řešení situací, které ovlivňují váš život a vztahy.

Co jsou rodinné systemické konstelace?

Rodinné systemické konstelace jsou terapeutickou metodou, kterou vytvořil německý psychoterapeut Bert Hellinger. Tato metoda vychází z myšlenky, že mnohé naše potíže, ať už v osobních nebo pracovních vztazích, mohou mít své kořeny v nevědomých loajalitách, nevyřešených konfliktech nebo traumatických událostech z minulosti rodiny v některých generacích. Konstelace umožňují nahlédnout na tyto dynamiky a pracovat s nimi tak, aby mohlo dojít k uzdravení a harmonizaci rodinného systému.

Jak konstelace fungují?

Během konstelace jsou potíže, které chcete řešit, postaveny do symbolické podoby pomocí zástupců nebo objektů, které reprezentují členy rodiny nebo jiné významné prvky systému. Tento proces odhaluje skryté vztahy a dynamiky, které mohou být příčinou potíží, jako jsou napětí ve vztazích, pocity viny, strachy nebo opakující se vzorce chování.

Výhody rodinných konstelací

Hluboké porozumění: 
Konstelace Vám umožní získat vhled do nevědomých dynamik, které ovlivňují vaše vztahy a životní situace.

Řešení rodinných konfliktů: 
Pomáhají uvolnit napětí a nalézt nové způsoby, jak přistupovat k situacím či potížím v rodině a ve vztazích mezi členy rodiny.

Osobní růst a uvolnění: 
Konstelace podporují osobní rozvoj tím, že Vám pomáhají zpracovat a uvolnit jakékoli vlivy z minulosti rodiny a generací.

Co můžete očekávat?

Během sezení budete pracovat v bezpečném a podporujícím prostředí. Terapeut Vám pomůže zformulovat otázku nebo situaci, kterou chcete řešit, a poté společně vytvoříme konstelaci, která Vám umožní nahlédnout na věci rodiny z nové perspektivy. Celý proces je veden s respektem a empatií k Vám, členům Vaší rodiny generacím Vaší rodiny.

Pro koho jsou rodinné konstelace vhodné?

Rodinné systemické konstelace jsou vhodné pro každého, kdo chce lépe porozumět svým rodinným vztahům, vyřešit dlouhodobé konflikty, zlepšit vztahy s rodiči, dětmi nebo partnery, nebo pro ty, kteří cítí, že jejich život je ovlivněn něčím, co není snadno pochopitelné nebo řešitelné tradičními metodami.

Jak začít?

Pokud máte zájem o Rodinné systemické konstelace nebo byste chtěli zjistit více o tom, jak mohou pomoci právě Vám, neváhejte mne kontaktovat pro více informací nebo konzultaci. Jsem tu, abych Vás podpořila na Vaší cestě k lepším vztahům a větší harmonii v životě.

Těším se na Vás ♥

Daniela Anna Andělová
mobil: 608212728
Do akce ještě 3 dny
Cena: 700,- Kč
Lektor: Daniela Anna Andělová
Místo konání:
Angel's Studio
Angel's Studio je prostor pro osobní rozvoj, vnitřní růst a sebepoznávání.
Nachází se 5 minut od I.P.Pavlova.
Parkování od 18:00hod ve všední dny a o víkendu na P zdarma.

Pořadatel:
STUDIO OSOBNÍHO ROZVOJE, VNITŘNÍHO RŮSTU A SEBEPOZNÁVÁNÍ

Najdete zde místo klidu pro DUŠI i prostor uvolnění pro TĚLO.

Vybírejte z nabídky pro růst, pochopení a otevření DUŠE
a to semináře, meditace, kurzy, výcviky, přednášky nebo individuální konzultace osobního rozvoje pro každého.
Vy…

Kontakt: Daniela Anna Andělová
Tel.: +420 608 212 728
Další způsob kontaktu: Angel's Studio, Wenzigova 5, 128 00 Praha 2