Pátek
4
října
Neděle
6
října

Celostní péče o zdraví - víkendový pobyt pro ženy

Tereza Katolická
Pátek – neděle, v přírodě, v ženském vyživujícím kolektivu, se skvělou stravou, s péčí o naše těla, o naše duše. Meditace, relaxace, jóga, práce s pánevním dnem, sauna, masáže, uzemňovací techniky, prohloubení práce s emocemi, propojení se se svým ženstvím, práce s rodinnými systémy. Povídání k tradiční čínské medicíně a jak na ženské zdraví pohlíží. A spoustu dalšího! 🙂 
Do akce ještě 16 dnů
Cena: 5099,- (ubytování, strava, pobyt)
Lektor: Tereza Katolická
Místo konání:
Ráj pod Ralskem
Zveme Vás do naší rodinné poloroubené chalupy, která se nachází v Máchově kraji, pod horou Ralsko se zříceninou stejnojmenného hradu.
Pro vaše pohodlí jsme zrekonstruovali stodolu na stylové prostory pro rodinnou dovolenou, relaxační pobyty s přáteli nebo k pořádání skupinových akcí (seminářů, workshopů, pobytů se cvičením či seberozvojovými kurzy).
Celoročně nabízíme ubytování pro 18 - 20 osob ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích. K dispozici jsou našim hostům 3 sprchy a 3 umyvadla ve dvou koupelnách a 3 toalety s umyvadly. Pobyt u nás si můžete zpříjemnit masážemi, saunou či manikúrou a pedikúrou.
V případě zájmu Vám s velkým potěšením připravíme lahodnou vegetarianskou / veganskou / makrobio stravu z produktů od místních farmářů, pěstitelů a pekařů.
Pořadatel:
Nabízíme ubytování v soukromí naší rodinné poloroubené chalupy, která se nachází v Máchově kraji, pod tefritovou horou Ralsko se zříceninou stejnojmenného hradu. Naše chalupa je v dojezdové vzdálenosti cca 1,5 h od Prahy a 35 min od Liberce.
Pro vaše pohodlí jsme zrekonstruovali stodolu na stylové…

Kontakt: Mgr. Tereza Katolická
Další způsob kontaktu: @tereza.innerlook